FANDOM


Growtopia Store on myymälä, jossa pelaajat voivat ostaa erilaisia tuotteita kuten lukkoja, häirintälaitteet, pakkauksissa ja vaatteita ja paljon muuta.

 Kaikkia myymälässä voi ostaa tietyn määrän helmiä tai Growtokensia. Kun kierrätät tavaroita myymälästä, se antaa kymmenesosan tuotteen hinnasta (esim. Maailmanlukko antaa 200 Gemsia alkuperäisiin 2000 helmiin verrattuna ).

Voit siirtyä myymälään napauttamalla punaista helmiä näytössä, avaamalla valikon tai painamalla 'Store'-painiketta.

Growtoken Store

Katso pääartikkeli: Growtoken Store .

Kohteen pakkaukset

Katso pääartikkeli: Store Pack .

Lukot ja asiat

erä Kustannus Store-kuvaus
ItemSprites.png Small Lock 50 Gems Suojaa jopa 10 laattaa. Voi lisätä ystäviä lukkoon, jotta muut voivat myös muokata kyseistä aluetta. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Big Lock 200 helmiä Suojaa jopa 48 laattaa. Voi lisätä ystäviä lukkoon, jotta muut voivat myös muokata kyseistä aluetta. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Huge Lock 500 helmiä Suojaa jopa 200 laattaa. Voi lisätä ystäviä lukkoon, jotta muut voivat myös muokata kyseistä aluetta. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Builder's Lock 50 000 jalokiviä Suojaa jopa 200 laattaa. Pienennä lukkoa avaamalla se - se voi joko sallia rakennuksen tai vain rikkoa! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
Tullut kiistaton hallitsija verkkotunnus
kanssa nämä vauvat. Se toimii kuin normaali lukko, paitsi että se lukitsee koko maailman! Ei toimi maailmoissa, joissa muilla ihmisillä on jo lukituksia. Voit jopa lisätä muita normaaleja lukkoja, jotta pääset tietyille alueille ystäville. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu. Kierrättää 200 Gemsia.
ItemSprites.png Signal Jammer 2000 Gems Pois ruudukosta! asenna Signal jammer! Yksittäinen lyönti saa sen elämään, väsymätön piilouttamaan maailmaa ja sen väestöä ärsyttävistä snoopereista - vain ne, jotka tietävät maailman nimen, voivat tulla sisään. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Punch Jammer 15 000 jalokiviä Oletko kyllästynyt kiertymästä? Aseta Punch Jammerin maailmaan, ja ihmiset eivät voi punch toisiaan! Voidaan tarvittaessa kytkeä päälle ja pois. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu
ItemSprites.png Zombie Jammer 15 000 jalokiviä Onko sinulla parkour tai rotu, jota et halua hidastaa? Kytke tämä päälle ja kukaan ei voi tarttua zombie-puremiin maailmassa. Se ei kuitenkaan estä itse g-viruksen suoraa infektiota. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu
ItemSprites.png Unknown Item (x5) 200 helmiä Miksi odottaa?! Hemmottele itseäsi GrowTech Corp.:n 5-paketilla hämmästyttävällä Grow Spray-lannoitteella. Jokainen pullo vie puuta välittömästi 1 tunnin kuluttua.
ItemSprites.png Deluxe Grow Spray 900 Gems GrowTechin uusi Deluxe Grow Spray-lannoite vie välittömästi puun 24 tuntia pulloa kohti! Se on noin 25 kertaa niin paljon kuin tavallinen Grow Spray!
Reppujen päivitys (+10 varastoväliä) Hinta kasvaa jokaisen ostoksen Lisätaskujen ompelu reppuun mahdollistaa 10 lisäkotelotyypin tallentamisen. Miten muuten aiotte sovittaa kaikki nämä wc: t ja ovet?
ItemSprites.png Birth Certificate 20 000 jalokiviä Oletko kyllästynyt olemasta kuka olet? Voit luoda uuden syntymätodistuksen muuttamalla GrowID-tunnuksesi! Syntymätodistus kulutetaan käytettäessä. Tämä kohde toimii vain, jos sinulla on GrowID, ja voit käyttää vain yhtä 30 päivän välein, joten et sekoita kaikkia.
ItemSprites.png Change of Address 20000jalokivet Älä pidä maailmanne nimeä? Voit käyttää jotakin näistä mainostaaksesi maailman nimeäsi minkä tahansa toisen maailman nimen kanssa. Sinun täytyy olla World Lock molemmissa maailmoissa. Mene lukittamaan tyhjä maailma uudella nimellä, jonka haluat vaihtaa pois!
ItemSprites.png Door Mover 5000 Gems Ei tyytynyt maailman ulkoasuun? Tätä kertakäyttöistä laitetta voidaan käyttää siirtämään valkoista ovea mihin tahansa uuteen paikkaan maailmassa, jos siinä on 2 tyhjää tilaa, jotta se mahtuu sisään. Käytettävissä vain maailmassa, jossa sinulla on World Locked.
ItemSprites.png Vending Machine 8 000 jalokiviä Oletko kyllästynyt vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa? Kokeile myyntiautomaattia! Voit laittaa sen sisään pinoa kohteita, asettaa hinnan maailman lukkoihin, ja ihmiset voivat ostaa koneelta, kun istut ja voitat voittoja! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu, eikä sitä ole saatavilla muulla tavalla.
ItemSprites.png Fish Flakes x5 7500 helmiä Tämä pakkaus sisältää 5x kalahiutaleita! Jokainen kala ihailee näitä maukkaita hiutaleita! Antakaa tuntuu harjoittelukalastasi ja täytä niiden hilseilevä vatsa vesien hyvyydellä! Ota arvailu finnicky-syötteistä hoitoon, jonka tiedät rakastavansa!
ItemSprites.png Fish Medicine 1500 Gems Tee sairaasta koulutuskalasta kirkas ja terveellinen tämän paranemisen juoma. Yksi annos riittää tekemään parhaan kala-asteen!
ItemSprites.png Fish Reviver 5000 Gems Kuolleiden koulutuskalojen uudelleen herättäminen tämän harvinaisen kalan Reviverin elvyttävällä zapilla! Yksi annos riittää saavuttamaan verhon ja tuoda kalan takaisin kuolleista! Mukana 100% zombie-vapaa takuu!
ItemSprites.png EctoJuicer 30 000 jalokiviä Infusoi lihaksesi toiselta puolelta! Tämä spektrinen juoma antaa voiman purkaa jokainen viimeinen pisara ektoplasmia voitetusta Boss Ghostista, joka antaa sinulle EXTRA Boss Goo: n onnistuneen banishingin jälkeen!
ItemSprites.png Guild Name Changer 100 000 helmiä Fancy muutos? Oletko kyllästynyt gildin nimestä tai tehnyt virheen luotaessa? Älä pelkää, voit käyttää jotakin näistä, jos haluat vaihtaa kiltasi nimeä! Tavanomaiset nimitarkistukset käynnistetään tarkistaakseen, onko uusi kiltanimi voimassa. Vain kiltapäällikkö voi käyttää sitä!

Sääkoneet

Tuotepakkaus Kustannus Store-kuvaus
ItemSprites.png Weather Machine - Sunny 1000jalokivet Sinun ei todennäköisesti tarvitse tätä ... mutta jos joskus haluaa kääntää auringonlaskun tai autiomaailman takaisin normaaliksi, napauta Sunny Weather Machine palauttaa oletusarvoinen Growtopia-taivas! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Weather Machine - Night 10000jalokivet Et ehkä kutsu sitä sääksi, mutta teemme! Tämä muuttaa maailmasi taustan ihanaksi yökuvaksi tähtien ja kuun kanssa. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Weather Machine - Arid 10000

jalokivet

Haluatko, että maailma näyttää sarjakuva-autiolta? Tämä muuttaa maailmasi taustan erämaahan, jossa kaikki koristeet ovat. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Weather Machine - Rainy City 10000jalokivet Tämä muuttaa maailman taustasi pimeäksi, sateiseksi kaupunkikuvaksi, jossa on äänitehosteet. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Weather Machine - Warp Speed 10000jalokivet Tämä sääkone käynnistää maailmanne avaruusalueen relativistisilla nopeuksilla, mikä saa sinut ikääntymään hitaammin, ja näkevät tähdet, jotka lentävät nopeasti taustalla. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Mars Blast 15000jalokivet Blast Off to Mars! Tämä voimakas rakettilaivasto avaa sinut uuteen maailmaan, joka on perustettu Marsin pintaan, jossa on erityinen martininen taivas taustalla ja ainutlaatuinen maasto, jota ei löydy muualta aurinkokunnasta. Marsilla on jopa pienempi painovoima kuin Growtopia normaalisti! Muista: kun käytät tätä, luot uuden maailman kirjoittamalla uuden nimen. Et voi muuntaa olemassa olevaa maailmaa Marsiin, mikä olisi vaarallista.
ItemSprites.png Thermonuclear Blast 15000jalokivet Tämä valvova laite räjäyttää sinut uuteen maailmaan, joka on puhdistettu täysin tyhjänä - se ei sisällä mitään muuta kuin kallioperää ja valkoista ovea. Muista: kun käytät tätä, luot uuden maailman kirjoittamalla uuden nimen. Olisi vastuutonta antaa sinulle räjäyttää koko olemassa oleva maailma.
ItemSprites.png Undersea Blast 15 000 jalokiviä Tutustu merelle! Tämä edistyksellinen laite terraformoi uuden maailman, joka on perustettu meren pohjalle, jossa on erityinen valtameren tausta ja erityisiä lohkoja, kuten merilevää, korallia, meduusoja, haita ja ehkä erityistä yllätystä ... Muista, että käytät tätä Uuden maailman luominen kirjoittamalla uusi nimi. Et voi muuttaa olemassa olevaa maailmaa valtamereksi, joka olisi vaarallista.
ItemSprites.png Cave Blast 30000jalokivet Tämä räjähtävä laite lävistää reiän maahan ja antaa sinulle pimeän luolan tutkia. On jopa huhuja aarreista, jotka on piilotettu syvälle luoliin ... mutta varmista, että tuodaan World Lock. Räjäytetty maailma ei ole lukittu, kun se on luotu, joten lukitse se ennen kuin joku näkyy! Muista: kun käytät tätä, luot uuden maailman kirjoittamalla uuden nimen. Et voi muuntaa olemassa olevaa maailmaa luolaksi, joka olisi vaarallista.
ItemSprites.png Weather Machine - Stuff 50000jalokivet Tämä on kaikkein hauskin sää, jota voi kuvitella - Valitse jokin kohde varastostasi, säädä joitakin asetuksia ja katso, että se sataa taivaasta! Tai ylöspäin, jos haluat kääntää painovoiman. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Weather Machine - Jungle 20000jalokivet Tämä sääkone muuttaa maailmasi taustan höyryiseksi viidakoksi. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Weather Machine - Background 150 000 jalokiviä Tämä hämmästyttävä laite voi skannata minkä tahansa taustalohkon ja tekee koko maailmastasi sellaisen, että se on täynnä kyseistä lohkoa. Myös kätevä musiikin muistiinpanojen piilottamiseen! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Imperial Starship Blast 20 000 jalokiviä Ohjaa oma Starship ja tutustu kosmokseen! Tämä räjähdys sisältää yhden kolmesta mahdollisesta keisarillisesta aluksen tyypistä, jotka saat? Huomautus: Mukana on täysi kaasutankki, Imperial Helm - Mk. I, Imperial Reactor - Mk. Minä ja Imperial Viewscreen - Mk. Minä, niin olet kaikki asettunut seikkailuun tähtien joukossa! Mukana on myös valikoima avaruusikäisiä lohkoja!
ItemSprites.png Weather Machine - Digital Rain 30 000 jalokiviä Ota kasvava pilleri, ja näytämme sinulle, kuinka syvälle kani reikä menee! Splashin luomisen vierityskoodi täyttää maailmanne taivaan. He sanovat, että opit ymmärtämään sen hetken kuluttua. Huomautus: Sinulla voi olla vain yksi näistä maista. Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu.
ItemSprites.png Monochromatic Blast 25 000 jalokiviä Kuka tarvitsee väriä, kun sinulla on mustavalkoinen? Tämä kehittynyt laite terraformoi uuden maailman monokromaattiseksi ihmeeksi, jossa on erityinen mustavalkoinen tausta ja erityiset mustavalkoiset lohkot! Sisältää harvinaiset Onyx-lohkot! Muista, että käyttämällä tätä voit luoda Uuden maailman kirjoittamalla uuden nimen. Et voi muuntaa olemassa olevaa maailmaa yksiväriseksi, joka olisi liian desaturaatio.

Mahtavia kohteita

erä Kustannus Store-kuvaus
ItemSprites.png Turtle Hat 25 000 jalokiviä Se on suurin hattu koskaan. Se kukkii kuplia, kun juokse! Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Tiny Horsie 25 000 jalokiviä Väsynyt kenkiä? Käytä sen sijaan pientä horsiusta! Tai mahdollisesti suuri mäyräkoira, emme ole varmoja. Riippumatta siitä, että voit ajaa normaalia nopeammin, ja olet hevosella! Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Pleiadian Star Ship 25 000 jalokiviä Float päällä, veljeni. Se on kaikki groovy. Tämä tähti-alus ei voi lentää, mutta voit silti zoomata sen ympärille, jättäen energian renkaiden polun ja liikkua suuremmalla nopeudella. Sponsori Pleiadian. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Dragon Hand 50 000 jalokiviä Soita legenda! Dragon-kädellä käsket oman lemmikkisi lohikäärmeen. Lohkojen tai pelaajien sijaan voit tilata lohikäärmeen polttamaan ne! Sen lisäksi, että se on vain mahtava, se myös lisää vaurioita ja työntää muita pelaajia kauemmas. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Little Red Corvette 25 000 jalokiviä Risteile naapurustossa tyylikkäästi tämän suloisen vaihtovelkakirjalainan avulla. Se liikkuu nopeammin ja jättää muut Growtopialaiset pölysi. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Stick Horse 25 000 jalokiviä Kukaan ei näytä viileämmältä kuin henkilö, joka pomppii pitkin tikkua, johon on liitetty väärennetty hevonen. KUKAAN. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Ambulance 25 000 jalokiviä Kiire onnettomuuspaikalle, kun asianajajat ajavat sinua tässä nopeassa pelastusajoneuvossa. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Riding Raptor 25 000 jalokiviä Pitkään ajateltu olevan kuollut, osoittautuu, että nämä dinosaurukset ovat todella eläviä ja helposti muokattuja. Ja ratsastus antaa sinun juosta nopeammin kuin normaalisti! Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Mid-Pacific Owl 30 000 jalokiviä Tämä ystävällinen lemmikkieläinten pöllö nukahtaa päähän, jos et pidä häntä viihdyttävänä! Omistettu Keski-Tyynenmeren instituutin opiskelijoille. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Unicorn Garland 50 000 jalokiviä Prance noin aloilla oman lemmikki yksisarvinen! Se ampuu RAINBOWSia. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png StarBoard 30 000 jalokiviä Hoverboards ovat täällä viimein! Lähennä Growtopiaa tällä uudella mallilla, joka toimii fuusioenergialla (mikä tarkoittaa, että tähdet sylkeytyvät pois alhaalta). Liikkuu nopeammin kuin kävely. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Growley Motorcycle 50 000 jalokiviä Viileimmät moottoripyörät ovat Growley Dennisons. Hanki tänään urheilullinen sininen! Se liikkuu jopa nopeammin kuin kävely, mikä on melko hyvä moottoripyörälle. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Geiger Counter 25 000 jalokiviä Tämän upean laitteen avulla voit havaita ympärilläsi olevan säteilyn. Se palaa punaisena, sitten keltaisena ja sitten vihreänä lähempänä lähdettä. Kuka tietää mitä saatat löytää? Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Monkey On Your Back 50 000 jalokiviä Useimmat ihmiset työskentelevät todella kovasti päästä eroon näistä, mutta hei, jos haluat, se on saatavilla! Mutta ei ole muuta mahdollista! SweGamerHD: n tilaajien, Kizashin, tukemana ja vahvistettuna. Huomautus: Tämä on kaulakoru, ei takaisin. Hän tarttuu kaulaan!
ItemSprites.png Carrot Sword 15 000 jalokiviä Razor terävä, mutta outoa maukasta. Tämä voi tuhota pupu symboleja vihollisiisi. Ei saatavilla muulla tavalla! Sponsori MrMehMeh.
ItemSprites.png Red Bicycle 30 000 jalokiviä Se on ympäristöystävällinen tapa kiertää! Aja tämä polkupyörä suurella nopeudella täällä ja pyöriä koko Growtopian alueella. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Fire Truck 50 000 jalokiviä Kilpailu tässä nopeassa ajoneuvossa tulipalolle! Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Pet Slime 100 000 helmiä Mikä voisi olla parempi kuin rasvaisen liman, joka seuraa sinua? Entä myrkyllistä limaa, joka seuraa sinua ja sylkii syövyttävää happoa, sulaa lohkoja nopeammin kuin normaali lyönti? Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Silkworm 7 000 jalokiviä Tämä on GrowTech Pharman uusin pehmeä lemmikki! Geenitekniikan ansiosta voit nyt kasvattaa oman jättiläisen mutanttisen silkkiäistoukkasi. He syövät lähes mitä tahansa ruokaa, mutta älä unohda antaa heille myös vettä! Ja jos he sairastuvat, sinulla on oltava joitakin antidoteja. Varoitus: Silkkiäistoukat ovat eläviä olentoja. He eivät asu ikuisesti! Huolehdi heistä ja nauti niistä, kun voit. Ei saatavilla muulla tavalla!
ItemSprites.png Antigravity Generator 1 Poistaa painovoiman maailmassa, kun se on aktivoitu! No, se vähentää painovoimaa ja antaa kaikille mahdollisuuden hypätä niin paljon kuin haluaa! Se on perma-kohde - ei koskaan kadonnut tuhoutuessasi!

Kausittaiset tuotteet

Nämä ovat käytettävissä vain tiettyinä aikoina vuodesta.

Tuotepakkaus Kustannus Store-kuvaus Tapahtuma
ItemSprites.png Party-In-A-Box 5000 Gems Pidä puuttuu puoli? Käynnistä oma tämä kätevä laatikko! Tämä aiheuttaa Anniversary Party -tapahtuman maailmassa välittömästi ja kulutetaan käytettäessä. Saatavana vain vuosipäivän viikolla! Vuosipäivän viikko
Valentine's Goodies 5000 Gems Satunnainen valikoima Valentine yllätyksiä. Se on sama määrä, jonka löytäisit 5 Golden Booty Chestsin kanssa. Ystävänpäivä
St. Patrick's Pack 5000 Gems Juhli vihreimpää lomaa täydellä Leprechaun-asu, oma henkilökohtainen Pot O 'Gold ja kuuden paketin vihreä olut! Pyhän Patrickin viikko
Pääsiäinen kori 5000 Gems Kevät on ilmassa! Juhlista 20 Magic-munalla, pastelipuvulla, jossa on housut, Wicker Basket, Bunny-naamio (naamio, korvat ja häntä) ja Hippie-sandaalit. Pääsiäisviikko
ItemSprites.png Riding Bumblebee 150 000 jalokiviä Kimalaiset ovat hyvin suuria. Luultavasti ei niin suuri, että voit ratsastaa niitä, mutta tämä on videopeli! Tällä mehiläisellä ratsastus antaa sinulle mahdollisuuden kaksinkertaistaa hyppy. Saatavana vain pääsiäisviikon aikana! Pääsiäisviikko
ItemSprites.png Pinata Whistle 5000 Gems On vaikea löytää Piñataa murskaamaan? Haluatko pitää puolueen, kun Cinco De Mayo on ohi? Ota Piñata Whistle ja voit aloittaa Piñata Bashin milloin tahansa! Pilli toimii vain kerran, ja varmista, että sinulla on ystäviä lähistöllä, koska et voi juhlia yksin. Cinco De Mayon viikko
Ranta Blast Bingo! 15 000 jalokiviä Se on kuuma siellä! Etkö halua mennä rannalle? Nyt voit tehdä oman rannasi Beach Blast -laitteella ja 100 ilotulitusta, joita tarvitaan sen käyttämiseen. Beach Blast luo aivan uuden maailman, joka on perustettu rannaksi. Bonuksena saat myös Summer Surprise! (Saatavana vain Summerfest-viikolla) Summerfest
Harvest Pack 20 000 jalokiviä Juhlistakaa satoa uudella Harvest Moon Blastilla luomaan maailman, jossa on ainutlaatuinen sato kuun taivas, täynnä satunnaisia ​​puita, jotka ovat täysin kasvaneet ja valmiita korjaamaan! Saat myös 5 Mooncake-makua, mukaan lukien herkullinen Balance Mooncake. (Saatavana vain sadonkorjuujuhlilla) Sadonkorjuujuhla
ItemSprites.png Solar Collector 5000 Gems Kiinnitä nämä hämmästyttävät laitteet maailmaasi. Niiden ottaminen veloitetaan 24 tuntia, ja seuraavaksi siemenet, joihin istut, syötetään aurinkoenergialla, joka kasvaa 25% heti! Ne voidaan kytkeä päälle ja pois avaimella (tai vaikuttaa vain silmukointiin tai vaikuttaa vain istutukseen, mitä tarvitset!) Saatavana vain Harvest Festin aikana! Huomautus: Nämä tuotteet eivät palaa reppuun, kun ne ovat rikki, joten aseta ne varovasti! Sadonkorjuujuhla
Growganothin lahja 500 helmiä Saatavana vain Halloweenin aikana! Haluatko lahjoittaa syystä? Anna Growganothille muutamia jalokiviä, ja se palkitsee sinut valtavalla voimalla kuin kuvitella! Tai ehkä satunnainen Halloween-kohde. Tämän ostaminen vastaa yhtä harvinaisuuden 75 syöttämistä Growganothin maw. Mitä saat, on satunnainen, joten älä osta, ellet ole valmis yllättymään! Halloween-viikko
ItemSprites.png Spiritual Resonator 40 000 jalokiviä Saatavana vain Halloweenin aikana! Tämä upea kontrasti on kulunut päähän, jossa se lähettää signaaleja suuriin ulkopuolisiin, houkuttelee ystävällisiä henkiä. Aave, joka seuraa sinua ympärilläsi, kun käytät tätä, on erityinen kyky - jos käytät lemmikkieläinten talutusnauhaa samaan aikaan ranteessa, aave korvaa lemmikin, mutta jäljittelee sen kykyjä (kuten tulipalon, jos käytät Dragonia Käsi). Halloween-viikko
ItemSprites.png Riding Raven 150 000 jalokiviä Vain pimein taika voisi kasvattaa rotua niin massiivisesti, että voisitte ajaa sitä. Ja Growganoth sallii tällaisen taian vain Halloween-viikon aikana, joten osta tämä nyt ennen kuin Halloween on ohi! Ratsastus tällä lintulla antaa sinulle mahdollisuuden kaksinkertaistaa hypätä. Saatavana vain Halloween-viikon aikana! Halloween-viikko
ItemSprites.png Ice Horse 40 000 jalokiviä Tämä hevonen on jäinen kylmä, mutta satula lämmitetään mukavasti. Sininen liekit kulkevat Ice Horse'sin kynsistä sen kulkiessa. Hyväksy se tänään, ennen kuin WinterFest päättyy ja et voi saada sitä vielä vuodeksi! @Aimsterin sponsoroima. Winterfest
ItemSprites.png Polar Bear Leash 40 000 jalokiviä Vaikka täysikasvuinen jääkarhu olisi vaarallisesti vaarallinen, tämä on vain pehmoinen vauva! Miten voit vastustaa sen ihastuttavaa kasvot? Hyväksy se tänään, ennen kuin WinterFest päättyy ja et voi saada sitä vielä vuodeksi! Winterfest
ItemSprites.png Snow Husky 25 000 jalokiviä Kuka ei halua tätä ihastuttavaa hyväntahtoista palloa heidän ympärillään! Tämä Snow Husky tulee olemaan ystäväsi ikuisesti! Winterfest
ItemSprites.png Cosmic Cape 200 000 jalokiviä Kosminen energia on jopa sekaisin myymälämme kanssa! Tämä kosminen Cape voidaan ostaa vain Cometin yön aikana! Se antaa sinulle mahdollisuuden kaksinkertaistaa hypätä, sekä ottaa hyvin pienen mahdollisuuden löytää mitä tahansa jäljellä olevaa Comet-pölyä lohkojen sisällä, vaikka se ei olisi Cometin yö. Cometin yö
ItemSprites.png Oriental Spice Spray 2000 Gems Runsas mauste ja terveellinen voima täynnä tätä suihketta nopeuttaa yhden puun kasvua kiinalaisen uudenvuoden tapahtumasta 24 tuntia! kiinalainen uusivuosi
ItemSprites.png Weather Machine - Valentine's 10 000 jalokiviä Rakkautta ilmassa! Lähetä vaaleanpunainen ja pehmeä taivas läpi purjehtivat sydämet tämän suloisen sääkoneen avulla, ja jokainen tietää mitä romanttinen olet! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu. Ystävänpäivä
ItemSprites.png Weather Machine - St. Paddy's Day 20 000 jalokiviä Se on Paddy's Day täällä Growtopiassa! Juhlistaa tyylikkäästi viulu-musiikilla, kelluvilla lohkareilla, sateenkaareilla ja potin kullalla smaragdin kukkuloilla. Tämä sääkone antaa kaikille tietää, kuinka onnekas olet! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu. Pyhän Patrickin viikko
ItemSprites.png Anomalizing Pristine Hammer 5000 Gems GrowTechin insinöörien laatimat tarkat eritelmät löytävät ja poistavat tartunnan saaneiden lohkojen väliaikaiset poikkeamat! Huomautus: Näissä laitteissa oleva herkkä anomalian etsintäpiiri on altis epäonnistumiselle ja voi rikkoutua (vaikkakin vähemmän mahdollisuuksia kuin herkkä versio)! Käytä huolellisesti! "Block Bashers" kasvaa tapahtumaan
ItemSprites.png Anomalizing Pristine Trowel 5000 Gems GrowTechin insinöörien laatimat tarkat eritelmät löytävät ja poistavat ajankohtaiset poikkeamat tartunnan saaneista tyhjistä tiloista maailmassa! Huomautus: Näissä laitteissa oleva herkkä anomalian etsintäpiiri on altis epäonnistumiselle ja voi rikkoutua (vaikkakin vähemmän mahdollisuuksia kuin herkkä versio)! Käytä huolellisesti! "Block Builders" kasvaa tapahtumaan
ItemSprites.png Anomalizing Pristine Cultivator 5000 Gems GrowTechin insinöörit ovat laatineet tarkkoja eritelmiä etsimään ja poistamaan tarttuneiden spleksien ajallisia poikkeamia! Huomautus: Näissä laitteissa oleva herkkä anomalian etsintäpiiri on altis epäonnistumiselle ja voi rikkoutua (vaikkakin vähemmän mahdollisuuksia kuin herkkä versio)! Käytä huolellisesti! "Speedy Splicers" kasvaa tapahtumaan
ItemSprites.png Pristine Anomarod 5000 Gems GrowTechin insinöörien laatimat tarkat eritelmät löytävät ja poistavat tartunnan saaneiden kalojen ajalliset poikkeamat! Huomautus: Näissä laitteissa oleva herkkä anomalian etsintäpiiri on altis epäonnistumiselle ja voi rikkoutua (vaikkakin vähemmän mahdollisuuksia kuin herkkä versio)! Käytä huolellisesti! "Kalastus Fanatics" Grow tapahtuma
ItemSprites.png Anomalizing Pristine Scythe 5000 Gems GrowTechin insinöörien laatimat tarkat eritelmät löytävät ja poistavat tartunnan saaneiden puiden ajalliset poikkeamat! Huomautus: Näissä laitteissa oleva herkkä anomalian etsintäpiiri on altis epäonnistumiselle ja voi rikkoutua (vaikkakin vähemmän mahdollisuuksia kuin herkkä versio)! Käytä huolellisesti! "Harvest Heroes" kasvaa tapahtumaan
ItemSprites.png Anomalizing Pristine Bone Saw 3500 Gems GrowTechin insinöörien laatimat tarkat eritelmät löytää ja poistaa tartunnan saaneiden potilaiden ajalliset poikkeamat! Huomautus: Näissä laitteissa oleva herkkä anomalian etsintäpiiri on altis epäonnistumiselle ja voi rikkoutua (vaikkakin vähemmän mahdollisuuksia kuin herkkä versio)! Käytä huolellisesti! "Surgery Stars" kasvaa tapahtumaan
ItemSprites.png Thanksgiving Bell 5000 Gems Soita tämä kello soittaa kiitospäivä kalkkunoita maailmallesi. Käynnistä Turkki Yllätys! Thanksgiving Bells toimivat vain kerran, joten varmista, että sinulla on ystäviä lähistöllä, koska kaikki kiitospäivän kalkkunat on vaikea itsestään! Haluatko kalastaa kalkkunoita lomien jälkeen? Tartu kiitospäivän kelloon ja voit aloittaa Turkin yllätyksen milloin tahansa! Kiitospäivä
ItemSprites.png Monochromatic Blast 25 000 jalokiviä Kuka tarvitsee väriä, kun sinulla on mustavalkoinen? Tämä kehittynyt laite terraformoi uuden maailman monokromaattiseksi ihmeeksi, jossa on erityinen mustavalkoinen tausta ja erityiset mustavalkoiset lohkot! Sisältää harvinaiset Onyx-lohkot! Muista, että käyttämällä tätä voit luoda Uuden maailman kirjoittamalla uuden nimen. Et voi muuntaa olemassa olevaa maailmaa yksiväriseksi, joka olisi liian desaturaatio. Musta perjantai

Kuukauden kohde

Kuukauden kohteet ovat kohteita, jotka ovat käytettävissä vain yhden kuukauden ajan ja eivät koskaan palaa myöhemmin.

erä Kustannus Store-kuvaus Kuukausi julkaistu
ItemSprites.png Golden Razor Wings 100 000 helmiä Maaliskuu 2017: Golden Razor Wings! Viipaloi ilmaa mahdollisimman helposti. Ja kaksinkertainen hyppy. Tämä kohde voidaan hankkia vain tässä kuussa! Se ei koskaan palaa, eikä sitä voi saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. Uutiskirjeessä on linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Maaliskuu 2017
ItemSprites.png Zraei's Dragoscarf 100 000 helmiä Huhtikuu 2017: Dragoscarf! Tämä lohikäärme tarttuu sinuun ja antaa ylimääräisiä lyöntihaittoja, mutta vain jos sinulla ei ole sitä toisesta lähteestä. Tätä tuotetta voi ostaa vain tässä kuussa! se ei koskaan palaa, eikä sitä voida saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. Uutiskirjeessä on linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Huhtikuu 2017
ItemSprites.png Kudo's Carriage 100 000 helmiä Toukokuu 2017: Kudon kuljetus! Ratsastu tyylikkäästi tällä Pegasus-vedolla. Siivet voit kaksinkertaistaa hypätä! Tätä tuotetta voi ostaa vain tässä kuussa! Se ei koskaan palaa, eikä sitä voi saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. on / linkissä linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Toukokuu 2017
ItemSprites.png Diamond Horn 100 000 helmiä Kesäkuu 2017: Diamond Horn! Tämä hämmästyttävä sarvi muuttuu aina, kun se poistetaan. Kokeile kaikkia 3 makua! Se myös lisää rakennusaluetta. Tätä tuotetta voi ostaa vain tässä kuussa! Se ei koskaan palaa, eikä sitä voi saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. Uutiskirjeessä on linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Kesäkuu 2017
ItemSprites.png Royal Lock 200 000 jalokiviä Heinäkuu 2017: Royal Lock! Tässä upeassa maailmanlukossa on joitakin erityisiä uusia vaihtoehtoja. Väännä se ja tule maailmanne kuninkaaksi! Se näyttää myös, missä pelaajat ovat maailmassa Peasant Radarilla! Tätä tuotetta voi ostaa vain tässä kuussa! Se ei koskaan palaa, eikä sitä voi saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. Uutiskirjeessä on linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Heinäkuu 2017
ItemSprites.png Speed Medallion 200 000 jalokiviä Elokuu 2017: Speed ​​Medallion! Tämä amuletti antaa sinulle nopeusenergian, joten voit ajaa niin nopeasti, että salaman polut takanasi! Myöntää Super Speedille, jos sinulla ei ole sitä jo. Tätä tuotetta voi ostaa vain tässä kuussa! Se ei koskaan palaa, eikä sitä voi saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. Uutiskirjeessä on linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Elokuu 2017
ItemSprites.png Prismatic Aura 200 000 jalokiviä Syyskuu 2017: Prismaattinen aura! Fantastinen aura, jossa on prismaattisia energiapulsseja ympärilläsi, kääntämällä päät ja taivuttamalla painovoiman lakeja. Voima kaksinkertaistaa hyppy - ja näyttää mahtavalta - on sinun! Tämä kohde voidaan hankkia vain tässä kuussa! Se ei koskaan palaa, eikä sitä voi saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. Uutiskirjeessä on linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Syyskuu 2017
ItemSprites.png Ghastly Robe 200 000 jalokiviä Lokakuu 2017: Ghastly Robe! Pimeyden piilottaminen kuiskaa tämän hirvittävän köyden olemuksesta. Väsymättömän varjon vaippa, vain rohkea uskaltaa käyttää sitä, sillä se on merkitty haudan kummallisella kosketuksella. Emme tiedä, mistä se tuli - vain, että minun on pitänyt olla uskomattoman, syvästi tumma. Tätä tuotetta voi ostaa vain tässä kuussa! Se ei koskaan palaa, eikä sitä voi saada muulla tavalla! Se on kuitenkin kaupattavissa. Uutiskirjeessä on linkki, jos haluat nähdä lyhyen leikkeen kohteen toiminnasta ennen ostamista. Lokakuu 2017
ItemSprites.png Cloak of Falling Waters 200 000 jalokiviä Marraskuu 2017: Putoavan veden peitto! Mystiset vedet on sidottu siirtävään kankaaseen, jotta se muodostaa vain kosteimman, villiin Growtopiaan sopivan käärmeen. Ohjaa yksi alkuaineista Watersin Azure-helmen kautta, joka on kiinnitetty tähän upeaan viittaan, ja käytä sitä sammuttamaan jopa mahtavimmat bleesi. Tai tiedä, suihkuta ihmisiä sen kanssa. Se on sinun viittaasi. Marraskuu 2017
ItemSprites.png Zephyr Helm  + ItemSprites.png Winterfest Calendar - 2017ItemSprites.png Winterfest Calendar - 2017 200 000 jalokiviä Joulukuu 2017: Zephyr Helm + Bonus Winterfest -kalenteri! Haluatko kaksinkertaistaa hyppäämisen, hitaasti pudota ja katso AMAZING? Tartu Zephyr Helmiin ja vie taivas upeaan sulkaiseen muotiin! Ei tarpeeksi mahtavaa? Sitten lyödään juhlapäivinä BONUS Winterfest -kalenterilla - lisäämme yhden jokaiselle ostokselle, ja jokaisella on 25 päivän ylelliset makeat lahjat. Se on kuin saada kuukauden BONUS-kohde! Joulukuu 2017
ItemSprites.png Rayman's Fist 200 000 jalokiviä Tammikuu 2018: Rayman Fist + Globox! Täydellinen lyönti! Oletko koskaan halunnut lähettää syrjäytyneen nyrkkeilyn, joka lentää Raymanin kaltaisen maan yli? No, nyt voit! Maata isku kuin mikään muu tämän raivokkaan nyrkkiin. Se on jopa ystävä: Globox! Tammikuu 2018
ItemSprites.png MAGPLANT 5000 200 000 jalokiviä Helmikuu 2018: Oletko kyllästynyt poimimaan asioita raskailla ihmiskädilläsi vain, jotta heidät heidät myöhemmin? Magneettien mahtavan voiman ansiosta nämä vaivat ovat menneisyyteen! GrowTech inc. esittelee ylpeänä MagPlant 5000: tä, joka on all-in-one-tuote-keräys- ja istutusmestariteos. Kohdista kone vain valitsemallesi siemenelle tai lohkolle, ja se kerää ja tallentaa minkä tahansa pudotuksen maailmaasi! Kerää vain esineitä rikkoutuvista lohkoista ja korjuusta! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu. Helmikuu 2018
ItemSprites.png Will of the Wild 200 000 jalokiviä Maaliskuu 2018: Villielementtien voimakkaat voimat: tulipalo, vesi ja maa elävät tässä eteerisissä hiuksissa - vain älä mainitse ilmaelementtiä! Mage, joka muokasi näitä luonnonvaraisia ​​voimia, ei voinut koskaan hallita tuulensa, ja hän on jo kaikkien vitsien vittu. Maaliskuu 2018
ItemSprites.png Epoch Machine 200 000 jalokiviä Huhtikuu 2018: Lähettäkää maailmosi kehräämällä aikaa ja tilaa! Etäinen tulinen tulivuoren menneisyys, unohdettu jään ja aurorien ikä, aika-ajallinen majesteettinen maa ja kelluvat saaret odottavat sinua! Voit valita ajanjakson (ja säätää muita asetuksia) avaamalla mahtavan Epoch-koneesi. Huomautus: Sinulla voi olla vain yksi näistä maista. Huhtikuu 2018
ItemSprites.png GrowScan 9000 200 000 jalokiviä Toukokuu 2018: Mystified by machines? No, taistele enää! GrowScan 9000 auttaa sinua! Näppäile tämä uskomaton keksintö ja saat heti oppia kaikista maailman viimeisistä lohkoista - Tarkista tilastot, etsi kohteita ja enemmän avaimella! Vau! Se on perma-kohde, ei koskaan kadota, kun se tuhoutuu. Toukokuu 2018
ItemSprites.png Raptor Legs 200 000 jalokiviä Kesäkuu 2018: Kaikki tekevät dinosauruksen! Pane näillä esihistoriallisilla jaloilla ja hyppää vihaiseksi koko vihaisen raptorin nopeudella! Ole vain varovainen, tai saatat mennä samaan tapaan - tulisen meteorin kanssa! Kesäkuu 2018
ItemSprites.png Mighty Tiger 200 000 jalokiviä Heinäkuu 2018: Tummien viidakoiden ja hirvittävien kenttien kauhu on piristynyt! Tämä mahtava peto tulee teille kaukaisista maista, jotka ovat valmiita antamaan perimmäisen mahdollisuuden - ja uskomattoman askeleen - ponnisteluillesi! Nousuta kilpailijoiden haasteeseen uuden kissan ystävän kanssa! Heinäkuu 2018
ItemSprites.png Cloak of Hoveration 200 000 jalokiviä Elokuu 2018: Tervetuloa ystävällisimmille kierteille! Tämä vie vie sinut tyylikkäästi, ja iloisesti yartaa sinut korkealle ilmaan aina kun haluat! Se on kuin erittäin lojaali huopa, mutta maaginen kosketus, jotta päivä olisi ylevä! Elokuu 2018
ItemSprites.png Sorcerer's Tunic of Mystery 200 000 jalokiviä Syyskuu 2018: Kykenee heijastamaan sen ympärillä olevan maailman todellisia värejä, tämä harvinainen tunika on tehty vangittuna tähtivalosta ja eetteristä. Jos luulet, että neulonta kierteellä on kova, yritä vain tehdä se kuuhun ja magian kanssa! Tulos on kuitenkin sen arvoinen, koska nämä vaatteet eivät vain tee sinulle hämmästyttävää - voit kanavoida luontaisen voimansa kosmisen energian blasteiksi! Syyskuu 2018
ItemSprites.png Shadow Spirit of the Underworld 200 000 jalokiviä Lokakuu 2018: Shadow Planen demoni, tämä vaarallinen olento tottelee vain teitä, sen isäntää, ja elää pirstomaan kaikkia muita! Kukaan ei tiedä, miten se oli palveluksessanne, ja se ei luultavasti ole parasta kysyä. Niille, jotka pitävät tummempaa maailmaa, tämä on ehdottomasti teidän hengellinen eläin! Lokakuu 2018
ItemSprites.png Monarch Butterfly Wings 200 000 jalokiviä Marraskuu 2018: Näillä siivouksilla on kunnia olla nimetty rojalille! Näillä majesteettisilla siivillä on mahtava värimalli, jonka siipipituus on jopa 10 cm. Marraskuu 2018
ItemSprites.png Go-Go-Growformer! 200 000 jalokiviä Joulukuu 2018: Vetoketjut kaduilla teräspyörien pyöriessä, sitten muokkaa ja murtaa seinien ja roistojen läpi! Joulukuu 2018
ItemSprites.png Unknown Item 200 000 jalokiviä Tammikuu 2019: Hiihtää hiljaa hiilikuitulevyjen taivaalla, tämä tuote on pakattu vaarallisiin GrowTech-hyökkäysjärjestelmiin ja kehittyneeseen logiikkamoottoriin, joka on esiladattu Amethyst-Generation AI: llä! Onneksi sen on noudatettava sen kaukosäätimen haltijaa - ja se on sinä! Älä vain menetä tätä asiaa. Olemme jo joutuneet laskemaan noin kahdeksankymmentä drone-kapinaa ... Tammikuu 2019
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.